Takarbeten i Kalmar och på Öland

Vi utför alla former av takarbeten i Kalmar och på Öland. Behöver du hjälp med renovering, ombyggnation eller nybyggnation av tak? Inga problem, vi på Tillinge Bygg AB kan hjälpa dig med just ditt takarbete!

Tillinge bygg AB är ett byggföretag som har lång erfarenhet inom byggbranschen och har hunnit utföra många sorters takarbeten i Kalmar och på Öland. Vi har alltid haft som ledord att alla våra tjänster ska utföras långsiktigt och med högsta kvalitet. Detta är något som våra kunder uppskattar och som har gjort att många kunder återkommer till oss.

Bra takarbeten ger nöjda kunder

När du anlitar oss kan du vara säker på att ditt takarbete kommer att utföras på bästa sätt samt inom utsatta tidsramar. Vi hjälper privatpersonen såväl som företag och våra kunder har alla varit mycket nöjda med de takarbeten vi utfört. Detta är en garanti för dig när du anlitar oss – även ditt takarbete kommer utföras på samma professionella sätt.

Se tidigare renoveringar och nybyggnationer eller kontakta oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt takarbete.

Välkommen till oss på Tillinge Bygg!